Dënohet me 12 vite burg ish-shefi i postës në Dhërmi

Publikuar më: 22/4/2022, ora 12:39

Dënohet me 12 vite burg ish-shefi i postës në Dhërmi

Publikuar më: 22/4/2022, ora 12:39

Gjykata e Posaçme dënon me 12 vite burg ish-shefin e policisë, Dhërmi, Sokol Boden. Bode u shpall fajtor për akuzën e trafikut të narkotikëve në kuadër të grupit kriminal të Habilajve dhe pritet te kryeje 8 vite burg, pasi përfiton nga gjykimi i shkurtuar.

Dënohet me 12 vite burg ish-shefi i postës në Dhërmi

Publikuar më: 22/4/2022, ora 12:39

Gjykata e Posaçme dënon me 12 vite burg ish-shefin e policisë, Dhërmi, Sokol Boden. Bode u shpall fajtor për akuzën e trafikut të narkotikëve në kuadër të grupit kriminal të Habilajve dhe pritet te kryeje 8 vite burg, pasi përfiton nga gjykimi i shkurtuar.