Dënohet me dy vite burg ish-drejtori i RTSH

Publikuar më: 2/6/2022, ora 15:48

Dënohet me dy vite burg ish-drejtori i RTSH

Publikuar më: 2/6/2022, ora 15:48

Gjykata e Posaçme ka dënon me 2 vite burg ish-drejtorin e Radio Televizionit Shqiptar, Thoma Gëllçi. Për shkak të gjykimit të shkurtuar, dënimi përfundimtar shkon në 1 vit e 4 muaj. Për tre të bashkëpandehurit e tij, të akuzuar për “shkelje të barazisë në tendera”, Julian Tapia, Ervin Muraj dhe Alban Malaveci, gjykata vendosi dënimin me nga një vit burg.

Dënohet me dy vite burg ish-drejtori i RTSH

Publikuar më: 2/6/2022, ora 15:48

Gjykata e Posaçme ka dënon me 2 vite burg ish-drejtorin e Radio Televizionit Shqiptar, Thoma Gëllçi. Për shkak të gjykimit të shkurtuar, dënimi përfundimtar shkon në 1 vit e 4 muaj. Për tre të bashkëpandehurit e tij, të akuzuar për “shkelje të barazisë në tendera”, Julian Tapia, Ervin Muraj dhe Alban Malaveci, gjykata vendosi dënimin me nga një vit burg.