Denoncimet për zgjedhjet, Vurmo: Manipulimet jo decizive, opozita ta kërkojë fajin te vetja

Publikuar më: 11/5/2021, ora 22:01

Denoncimet për zgjedhjet, Vurmo: Manipulimet jo decizive, opozita ta kërkojë fajin te vetja

Publikuar më: 11/5/2021, ora 22:01

Gjergji Vurmo nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim u tregua i ashpër me sjelljen e opozitës pas rezultatit të zgjedhjeve të 25 prillit. Sipas tij, ka pasur prova për manipulime por ato nuk kanë mundur të jenë decizive. Ai shtoi se opozita duhet t’i kërkojë fajet tek vetja që humb për të katërtën herë zgjedhjet dhe jo tek qeveria.

Denoncimet për zgjedhjet, Vurmo: Manipulimet jo decizive, opozita ta kërkojë fajin te vetja

Publikuar më: 11/5/2021, ora 22:01

Gjergji Vurmo nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim u tregua i ashpër me sjelljen e opozitës pas rezultatit të zgjedhjeve të 25 prillit. Sipas tij, ka pasur prova për manipulime por ato nuk kanë mundur të jenë decizive. Ai shtoi se opozita duhet t’i kërkojë fajet tek vetja që humb për të katërtën herë zgjedhjet dhe jo tek qeveria.