Depot e armëve, po kthehet Tirana në bazën kryesore të furnizimit për grupet kriminale?

Publikuar më: 22/6/2022, ora 17:25

Depot e armëve, po kthehet Tirana në bazën kryesore të furnizimit për grupet kriminale?

Publikuar më: 22/6/2022, ora 17:25

Prej disa kohësh depot e armëve që përdoren nga grupet kriminale janë kthyer në një shqetësim serioz për policinë pasi dyshimet shkojnë deri aty se një pjesë e ngjarjeve kriminale si ato të Elbasanit mund të jenë furnizuar nga këto baza. 27-vjeçari i arrestuar një ditë më parë ka dyshime të forta se siguronte me armatim grupet kriminale në qytetin e Elbasanit. Edhe pse nuk ka pozicionime të sakta të shtrirjes së këtyre bazave, përgjithësisht Tirana dhe zonat periferike të saj duket se janë dhe hotspotet ku policia ka zhvilluar operacionet e saj.

Depot e armëve, po kthehet Tirana në bazën kryesore të furnizimit për grupet kriminale?

Publikuar më: 22/6/2022, ora 17:25

Prej disa kohësh depot e armëve që përdoren nga grupet kriminale janë kthyer në një shqetësim serioz për policinë pasi dyshimet shkojnë deri aty se një pjesë e ngjarjeve kriminale si ato të Elbasanit mund të jenë furnizuar nga këto baza. 27-vjeçari i arrestuar një ditë më parë ka dyshime të forta se siguronte me armatim grupet kriminale në qytetin e Elbasanit. Edhe pse nuk ka pozicionime të sakta të shtrirjes së këtyre bazave, përgjithësisht Tirana dhe zonat periferike të saj duket se janë dhe hotspotet ku policia ka zhvilluar operacionet e saj.