Deputetët i kërkojnë dorëheqjen, Basha pranon humbjen: Gati për gjithçka që bashkon PD

Publikuar më: 10/3/2022, ora 17:32

Deputetët i kërkojnë dorëheqjen, Basha pranon humbjen: Gati për gjithçka që bashkon PD

Publikuar më: 10/3/2022, ora 17:32

Kreu demokrat Lulzim Basha ka pranuar humbjen e 6 marsit dhe u shpreh i gatshëm të marrë përgjegjësitë, por sipas tij PD duhet të kalojë në një proces reflektimi. Disa prej deputetëve të PD vijuan t’i kërkojnë dorëheqjen kreut demokrat dhe të hapë garën në parti.

Deputetët i kërkojnë dorëheqjen, Basha pranon humbjen: Gati për gjithçka që bashkon PD

Publikuar më: 10/3/2022, ora 17:32

Kreu demokrat Lulzim Basha ka pranuar humbjen e 6 marsit dhe u shpreh i gatshëm të marrë përgjegjësitë, por sipas tij PD duhet të kalojë në një proces reflektimi. Disa prej deputetëve të PD vijuan t’i kërkojnë dorëheqjen kreut demokrat dhe të hapë garën në parti.