Deputetët kërkojnë verifikime për lirimet në Polici

Në paraqitjen e tij të parë në komisionin e sigurisë mbi raportin vjetor të Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, deputetët i kërkuan Muhamet Rrumbullakut që institucioni që ai drejton të kryejë verifikime mbi shkarkimet e fundit ne polici.

Vetëm pak kohë më parë nga detyra u lirua drejtori i Policisë së Tiranës i cili pasoi me një sërë largimesh të tjera në drejtoritë kryesore të vendit si Vlora, Fieri por edhe Durrësi, me largimin e drejtoreshës se Policisë kufitare.