Deputetët në një mendje: PS-PD duan ndryshimin e paketës fiskale. Refuzon qeveria

Përditësuar më: 18/11/2021, ora 16:13

Deputetët në një mendje: PS-PD duan ndryshimin e paketës fiskale. Refuzon qeveria

Përditësuar më: 18/11/2021, ora 16:13

Opozita dhe mazhoranca në komisionin e Veprimtarive Prodhuese kërkojnë disa ndryshime në paketën fiskale që ka propozuar qeveria. Deputetët kërkojnë të mos aplikohet akciza 6 lekë për gazin që përdorin familjet dhe që akciza e karburantit vendas të rimbursohet për industrinë. Kërkesa këto që nuk janë pranuar nga përfaqësuesit e qeverisë.

Deputetët në një mendje: PS-PD duan ndryshimin e paketës fiskale. Refuzon qeveria

Përditësuar më: 18/11/2021, ora 16:13

Opozita dhe mazhoranca në komisionin e Veprimtarive Prodhuese kërkojnë disa ndryshime në paketën fiskale që ka propozuar qeveria. Deputetët kërkojnë të mos aplikohet akciza 6 lekë për gazin që përdorin familjet dhe që akciza e karburantit vendas të rimbursohet për industrinë. Kërkesa këto që nuk janë pranuar nga përfaqësuesit e qeverisë.