Deputetët nuk bënë takime me zgjedhësit, të hënën do të flasin për shqetësimet e njerëzve

Përditësuar më: 22/10/2021, ora 14:24

Deputetët nuk bënë takime me zgjedhësit, të hënën do të flasin për shqetësimet e njerëzve

Përditësuar më: 22/10/2021, ora 14:24

Gazetarët Artin Halili dhe Gjon Gjeka sjellin më shumë detaje