Deputeti Korreshi: Demokratët duhet të kenë një kandidat të vetëm në Lushnjë, kështu fitojmë

Përditësuar më: 27/1/2022, ora 13:40

Deputeti Korreshi: Demokratët duhet të kenë një kandidat të vetëm në Lushnjë, kështu fitojmë

Përditësuar më: 27/1/2022, ora 13:40

“Jam deputeti më aktiv pasi më djeg, pasi kemi kaq vite që tentojmë të marrim Bashkinë e Lushnjës dhe ky është një moment i artë në kushtet që ndodhet Lushnja, ku gjysma e bashkisë është në burg. Në këto kushte nuk mund ta dhurojmë këtë bashki”. Kështu u shpreh në një intervistë në A2 CNN deputeti demokrat Saimir Korreshi teksa foli për zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, ku një nga bashkitë ku do të votohet është edhe ajo e Lushnjës. Ai u shpreh se demokratët duhet të dalin me një kandidat të vetëm në këto zgjedhje për ta fituar këtë bashki.

Deputeti Korreshi: Demokratët duhet të kenë një kandidat të vetëm në Lushnjë, kështu fitojmë

Përditësuar më: 27/1/2022, ora 13:40

“Jam deputeti më aktiv pasi më djeg, pasi kemi kaq vite që tentojmë të marrim Bashkinë e Lushnjës dhe ky është një moment i artë në kushtet që ndodhet Lushnja, ku gjysma e bashkisë është në burg. Në këto kushte nuk mund ta dhurojmë këtë bashki”. Kështu u shpreh në një intervistë në A2 CNN deputeti demokrat Saimir Korreshi teksa foli për zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, ku një nga bashkitë ku do të votohet është edhe ajo e Lushnjës. Ai u shpreh se demokratët duhet të dalin me një kandidat të vetëm në këto zgjedhje për ta fituar këtë bashki.