Deputeti ukrainas për A2 CNN: Ushtria ruse, si dinozaur, trup i madh por shumë pak tru

Publikuar më: 28/9/2022, ora 15:19

Deputeti ukrainas për A2 CNN: Ushtria ruse, si dinozaur, trup i madh por shumë pak tru

Publikuar më: 28/9/2022, ora 15:19

Oleksiy Goncharenko është deputet në Parlamentin e Ukrainës, por prej muajsh ka zbritur në fushën e betejës, për të luftuar kundër ushtrisë ruse. Në një intervistë për A2 CNN, ai shprehet i sigurt për fitoren e ushtrisë ukrainase, siç po bën prej një muaji me territoret e çliruara në lindje dhe jug të vendit. Putinin e quan një tiran të çmendur, që di të bëjë veç propagandë dhe show mediatik, ndërsa ushtrinë ruse e quan një dinozaur, me trup të madh por me tru shumë të vogël.

Deputeti ukrainas për A2 CNN: Ushtria ruse, si dinozaur, trup i madh por shumë pak tru

Publikuar më: 28/9/2022, ora 15:19

Oleksiy Goncharenko është deputet në Parlamentin e Ukrainës, por prej muajsh ka zbritur në fushën e betejës, për të luftuar kundër ushtrisë ruse. Në një intervistë për A2 CNN, ai shprehet i sigurt për fitoren e ushtrisë ukrainase, siç po bën prej një muaji me territoret e çliruara në lindje dhe jug të vendit. Putinin e quan një tiran të çmendur, që di të bëjë veç propagandë dhe show mediatik, ndërsa ushtrinë ruse e quan një dinozaur, me trup të madh por me tru shumë të vogël.