Dera e PD vijon e mbyllur, Komisioni i Rithemelimit akuza Bardhit: Ka shtuar emra jo realë te Kuvendi i 18 dhjetorit

Publikuar më: 7/1/2022, ora 11:52

Dera e PD vijon e mbyllur, Komisioni i Rithemelimit akuza Bardhit: Ka shtuar emra jo realë te Kuvendi i 18 dhjetorit

Publikuar më: 7/1/2022, ora 11:52

Komisioni i Rithemelimit të PD së është rikthyer sërish sot në ambientet e selisë së partisë demokratike, ku dyert kanë qenë sërish të mbyllura. Sipas tyre ky është një rast i paprecedentë dhe për këtë arsye është i nevojshëm rithemelimi i partisë. Ata ftuan të gjithë demokratët që nesër të vijnë dhe të ekzekutojnë vendimin e referendumit.

Dera e PD vijon e mbyllur, Komisioni i Rithemelimit akuza Bardhit: Ka shtuar emra jo realë te Kuvendi i 18 dhjetorit

Publikuar më: 7/1/2022, ora 11:52

Komisioni i Rithemelimit të PD së është rikthyer sërish sot në ambientet e selisë së partisë demokratike, ku dyert kanë qenë sërish të mbyllura. Sipas tyre ky është një rast i paprecedentë dhe për këtë arsye është i nevojshëm rithemelimi i partisë. Ata ftuan të gjithë demokratët që nesër të vijnë dhe të ekzekutojnë vendimin e referendumit.