“Deri tani s’kemi sulmuar njeri”, Vuçiç: Thoshin se jam një Putin i vogël, që do të nisë luft

Publikuar më: 19/1/2023, ora 19:50

“Deri tani s’kemi sulmuar njeri”, Vuçiç: Thoshin se jam një Putin i vogël, që do të nisë luft

Publikuar më: 19/1/2023, ora 19:50

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, tha se pavarësisht kritikave ndaj vendit të tij dhe atij personalisht lidhur me dënimin e luftës në Ukrainës. “Disa thoshin se Vuçiç është një Putin i vogël. Me sa di, në mediat botërore ka pasur mbi 1000 artikuj ku thuhej se do të nisë luftë kundër fqinjëve. Deri tani nuk kemi sulmuar asnjeri. “Deri tani” është një etiketim cinik. Nuk ka ndodhur dhe nuk do të ndodhë. Është gënjeshtër brutale”, tha Vuçiç gjatë një panel për zgjerimin e horizonteve të BE-së në Forumin Botëror Ekonomik në Davos.

“Deri tani s’kemi sulmuar njeri”, Vuçiç: Thoshin se jam një Putin i vogël, që do të nisë luft

Publikuar më: 19/1/2023, ora 19:50

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, tha se pavarësisht kritikave ndaj vendit të tij dhe atij personalisht lidhur me dënimin e luftës në Ukrainës. “Disa thoshin se Vuçiç është një Putin i vogël. Me sa di, në mediat botërore ka pasur mbi 1000 artikuj ku thuhej se do të nisë luftë kundër fqinjëve. Deri tani nuk kemi sulmuar asnjeri. “Deri tani” është një etiketim cinik. Nuk ka ndodhur dhe nuk do të ndodhë. Është gënjeshtër brutale”, tha Vuçiç gjatë një panel për zgjerimin e horizonteve të BE-së në Forumin Botëror Ekonomik në Davos.