Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 7%
  • Jo 93%

DËSHMI | Shkëlqimi dhe rënia e Bashkimit Sovjetik (pjesa e dytë)

Nga A2 CNN
23 Nëntor 2019, 15:08 | Aktualitet

Me kalimin e viteve, Brezhnjevi përforcoi edhe më shumë pozitat e tij. Për 18 vite ai drejtoi shtetin, por çfarë ndodhi me Kremlinin zyrtar dhe Bashkimin Sovjetik me kalimin e viteve, deri në dobësimin dhe shpërbërjen e tij? Pamje të rralla, personazhe dhe fakte interesante vijnë këtë të shtunë në “Dëshmi”…

Dita jonë