Dëshmia: Si ngatërroi shënjestër vrasësi që i mori jetën një të riu në “Don Bosko”

Publikuar më: 5/10/2022, ora 16:34

Dëshmia: Si ngatërroi shënjestër vrasësi që i mori jetën një të riu në “Don Bosko”

Publikuar më: 5/10/2022, ora 16:34

Hasmëria mes Kasandër Nogës dhe vëllezërve Hasanbelliu i morën jetën një të riu në janar të këtij viti në Don Bosko. Porosinë për vrasjen e Geronit iu dha Kevin Zenelit i shpallur në kërkim gjatë operacionit policor në Durrës, por edhe pse ndiqte objektivin e gabuar ai i mori jetën Erion Çelës dhe la të plagosur 4 persona të tjerë në një lokal. Historia u tregua nga vëllezërit Beqiraj që morën pjesë në ngjarje ndërsa kërkojnë statusin e bashkëpunëtorit.

Dëshmia: Si ngatërroi shënjestër vrasësi që i mori jetën një të riu në “Don Bosko”

Publikuar më: 5/10/2022, ora 16:34

Hasmëria mes Kasandër Nogës dhe vëllezërve Hasanbelliu i morën jetën një të riu në janar të këtij viti në Don Bosko. Porosinë për vrasjen e Geronit iu dha Kevin Zenelit i shpallur në kërkim gjatë operacionit policor në Durrës, por edhe pse ndiqte objektivin e gabuar ai i mori jetën Erion Çelës dhe la të plagosur 4 persona të tjerë në një lokal. Historia u tregua nga vëllezërit Beqiraj që morën pjesë në ngjarje ndërsa kërkojnë statusin e bashkëpunëtorit.