Dështimi i negociatave, palët politike ndahen për përgjegjësitë

Ndryshe nga Maqedonia, ku dështimi në hapjen e negociatave provokoi zgjedhje të parakohshme, në Tiranë një skenar i tillë as nuk mendohet. 24 pas vendimit në Bruksel dhe dorëheqjes së Zaev, ministri i Jashtëm në detyrë Gent Cakaj thotë se përgjegjësitë e qeverive në të dy shtetet janë ndryshe.