Dështimi i takimit në Bruksel, BE kundërshton Kurtin: Pohimi për propozimin, i pasaktë

Publikuar më: 15/9/2023, ora 14:37

Dështimi i takimit në Bruksel, BE kundërshton Kurtin: Pohimi për propozimin, i pasaktë

Publikuar më: 15/9/2023, ora 14:37

Bashkimi Europian kundërshton kryeministrin Kurti dhe I cilëson te pasakta pretendimet e tij, se porpozimi kosovar ishte i vetmi në tryezë e gjate takimit te se enjtes. Sipas burimeve të bllokut, BE ka paraqitur një plan për implementimin shkallë-shkallëtë marrëveshjes së Ohrit, që prej muajit qershor.

Dështimi i takimit në Bruksel, BE kundërshton Kurtin: Pohimi për propozimin, i pasaktë

Publikuar më: 15/9/2023, ora 14:37

Bashkimi Europian kundërshton kryeministrin Kurti dhe I cilëson te pasakta pretendimet e tij, se porpozimi kosovar ishte i vetmi në tryezë e gjate takimit te se enjtes. Sipas burimeve të bllokut, BE ka paraqitur një plan për implementimin shkallë-shkallëtë marrëveshjes së Ohrit, që prej muajit qershor.