Dështimi për dialogun, Lajçak nesër në Kosovë, nuk dihet nëse viziton arkivat

Dështimi në bisedimet në Bruksel e detyroi të vizitonte Kosovën. Përfaqësuesi special i Bashkimit Europian për dialogun, Miroslav Lajçak, do të qëndrojë në Prishtinë për tre ditë, gjatë të cilave do të zhvillojë një sërë takimesh me krerë institucionalë dhe udhëheqësit politikë.