Dështon mbledhja e fundit e këshillit bashkiak të Durrësit, bojkot nga opozita dhe firo nga PS

Ka dështuar pasditen e së mërkurës mbledhja e fundit e këtij mandati të këshillit bashkiak të Durrësit. Nga 51 anëtarë që ka ky këshill, në sallë ishin të pranishëm vetëm 17 prej tyre, 14 anëtarë të PS dhe 3 të LSI. Në mbledhje nuk ishte i pranishëm as kryetari i Bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako, i cili nuk do të kandidojë më për këtë post pas 3 mandatesh.