Dështon seanca e rigjykimit të Tahirit në Apel, asnjë gjyqtar i posaçëm për ish-ministrin

Publikuar më: 5/1/2022, ora 16:31

Dështon seanca e rigjykimit të Tahirit në Apel, asnjë gjyqtar i posaçëm për ish-ministrin

Publikuar më: 5/1/2022, ora 16:31

Për të dytën herë radhazi ish-ministrit të brendshëm, Saimir Tahiri, i rezultoi xhiro boshe vajtja në Apelin e Gjykatës së Posaçme. Procesi i rigjykimit të tij dhe të bashkëpandehurit Jaeld Çela, lidhur me akuzat e “trafikut të narkotikëve” e “grupit të strukturuar kriminal” si garantorë i grupit të Habilajve u shty për në 17 janar.

Dështon seanca e rigjykimit të Tahirit në Apel, asnjë gjyqtar i posaçëm për ish-ministrin

Publikuar më: 5/1/2022, ora 16:31

Për të dytën herë radhazi ish-ministrit të brendshëm, Saimir Tahiri, i rezultoi xhiro boshe vajtja në Apelin e Gjykatës së Posaçme. Procesi i rigjykimit të tij dhe të bashkëpandehurit Jaeld Çela, lidhur me akuzat e “trafikut të narkotikëve” e “grupit të strukturuar kriminal” si garantorë i grupit të Habilajve u shty për në 17 janar.