Destinacionet më të mira për vitin 2022, mes tyre dhe një vend ballkanik

Publikuar më: 2/11/2021, ora 10:00

Destinacionet më të mira për vitin 2022, mes tyre dhe një vend ballkanik

Publikuar më: 2/11/2021, ora 10:00

“Lonely Planet”, kompania prestigjioze ndërkombëtare e librave udhërrëfyes të udhëtimeve ka renditur listen e 10 vendeve që duhen vizituar në vitin 2022. Ekonomike por dhe të sigurta nga pandemia, në listë gjejmë të përfshira nga xhevahiret e fshehura të shkretëtirës së Omanit deri te ujërat e shkëlqyer blu të Belizes apo dhe tek një vend ballkanik si Sllovenia.

Destinacionet më të mira për vitin 2022, mes tyre dhe një vend ballkanik

Publikuar më: 2/11/2021, ora 10:00

“Lonely Planet”, kompania prestigjioze ndërkombëtare e librave udhërrëfyes të udhëtimeve ka renditur listen e 10 vendeve që duhen vizituar në vitin 2022. Ekonomike por dhe të sigurta nga pandemia, në listë gjejmë të përfshira nga xhevahiret e fshehura të shkretëtirës së Omanit deri te ujërat e shkëlqyer blu të Belizes apo dhe tek një vend ballkanik si Sllovenia.