Detaje dhe ndryshimet e censit të fundit nga ai i vitit 2011

Nga A2 CNN
19 Shtator 2023, 15:07 | Aktualitet

Për këtë çështje foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN drejtuesja e Departamentit të Statistikave në PD, ish-drejtore e INSTAT, Ines Nurja.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi