Detaje nga aksidenti në Tiranë, të plagosur prindërit dhe fëmija 3 muajsh

Publikuar më: 8/5/2022, ora 14:17

Detaje nga aksidenti në Tiranë, të plagosur prindërit dhe fëmija 3 muajsh

Publikuar më: 8/5/2022, ora 14:17

Detaje të reja janë mësuar nga aksidenti i rëndë i ndodhur mesditën e së dielës në Tiranë. Në aksidentit e ndodhur në “Rrugën e Kavajës” mësohet se makina ka përplasur 3 persona, dy prindërit dhe një fëmijë të vogël, të cilët kanë mbetur të plagosur dhe janë dërguar në spital.

Detaje nga aksidenti në Tiranë, të plagosur prindërit dhe fëmija 3 muajsh

Publikuar më: 8/5/2022, ora 14:17

Detaje të reja janë mësuar nga aksidenti i rëndë i ndodhur mesditën e së dielës në Tiranë. Në aksidentit e ndodhur në “Rrugën e Kavajës” mësohet se makina ka përplasur 3 persona, dy prindërit dhe një fëmijë të vogël, të cilët kanë mbetur të plagosur dhe janë dërguar në spital.