Detaje të reja nga përdhunimi i 11-vjeçares, Prokuroria: Marrja në pyetje u shty 16 ditë, s’kishim psikolog

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:02

Detaje të reja nga përdhunimi i 11-vjeçares, Prokuroria: Marrja në pyetje u shty 16 ditë, s’kishim psikolog

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:02

Prokuroria e Kosovës dha detaje të reja për rastin e dhunimit të 11-vjeçares në Prishtinë. Ajo që bie në sy është mungesa e psikologes në prokurori, gjë e cila vonoi për 16 ditë marrjen në pyetje të të miturës. Ajo bëri me dije komplet kronologjinë e gjithë ngjarjes, duke filluar me datën 21 qershor të këtij viti, kur familjarët e kishin shpallur atë të zhdukur. Pas gjetjes së saj një ditë më pas, autoritetet kanë ngritur dyshime se e mitura është trafikuar dhe shfrytëzuar seksualisht, dhe për këtë arsye kanë kërkuar ekzaminimin mjekësor.

Detaje të reja nga përdhunimi i 11-vjeçares, Prokuroria: Marrja në pyetje u shty 16 ditë, s’kishim psikolog

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:02

Prokuroria e Kosovës dha detaje të reja për rastin e dhunimit të 11-vjeçares në Prishtinë. Ajo që bie në sy është mungesa e psikologes në prokurori, gjë e cila vonoi për 16 ditë marrjen në pyetje të të miturës. Ajo bëri me dije komplet kronologjinë e gjithë ngjarjes, duke filluar me datën 21 qershor të këtij viti, kur familjarët e kishin shpallur atë të zhdukur. Pas gjetjes së saj një ditë më pas, autoritetet kanë ngritur dyshime se e mitura është trafikuar dhe shfrytëzuar seksualisht, dhe për këtë arsye kanë kërkuar ekzaminimin mjekësor.