Detajet dhe risitë e modelit të ri iPhone 15

Publikuar më: 12/9/2023, ora 15:04

Detajet dhe risitë e modelit të ri iPhone 15

Publikuar më: 12/9/2023, ora 15:04

Cudia e fundit e Apple, iPhone 15 dhe iPhone 15 Plus. Edhe 2 variante më të vogla, iPhone 15 Pro dhe Pro Max, në total 4 modele të reja. Më të shtrenjta, më të mira, më efektive, më shumë memorie, kamera me cilësi më të lartë? Dhe kur pritet që të mbërrijë në Shqipëri? Përgjigjet I marrim nga Tomi Kallanxhi, ekspert i IT.

Detajet dhe risitë e modelit të ri iPhone 15

Publikuar më: 12/9/2023, ora 15:04

Cudia e fundit e Apple, iPhone 15 dhe iPhone 15 Plus. Edhe 2 variante më të vogla, iPhone 15 Pro dhe Pro Max, në total 4 modele të reja. Më të shtrenjta, më të mira, më efektive, më shumë memorie, kamera me cilësi më të lartë? Dhe kur pritet që të mbërrijë në Shqipëri? Përgjigjet I marrim nga Tomi Kallanxhi, ekspert i IT.