Detajet e marrëveshjes për pensionet me Italinë

Publikuar më: 27/7/2022, ora 15:20

Detajet e marrëveshjes për pensionet me Italinë

Publikuar më: 27/7/2022, ora 15:20

Tommaso Nannicini, senator në Parlamentin italian dhe Geri Ballo, aktiviste e diasporës shqiptare, folën në A2 CNN për marrëveshjen për pensionet, e cila pritet t’u shërbejë me mijëra shqiptarëve në Itali.

Detajet e marrëveshjes për pensionet me Italinë

Publikuar më: 27/7/2022, ora 15:20

Tommaso Nannicini, senator në Parlamentin italian dhe Geri Ballo, aktiviste e diasporës shqiptare, folën në A2 CNN për marrëveshjen për pensionet, e cila pritet t’u shërbejë me mijëra shqiptarëve në Itali.