Deti, liqeni dhe mali tërheqin turistët, por në Shkodër mungon transporti

Publikuar më: 2/6/2022, ora 15:51

Deti, liqeni dhe mali tërheqin turistët, por në Shkodër mungon transporti

Publikuar më: 2/6/2022, ora 15:51

Det, alpe, liqen dhe lumenj piktoreskë, të gjitha i ofron Shkodra turistike në dimër dhe verë. Por turistët që gjejnë gjithçka në këtë vend, vuajnë për transport, pasi autoritet lokale nuk kanë vendosur asnjë linjë të rregullt dhe me orare të përcaktuara në zonat dhe vendet më të vizituara nga turistët.

Deti, liqeni dhe mali tërheqin turistët, por në Shkodër mungon transporti

Publikuar më: 2/6/2022, ora 15:51

Det, alpe, liqen dhe lumenj piktoreskë, të gjitha i ofron Shkodra turistike në dimër dhe verë. Por turistët që gjejnë gjithçka në këtë vend, vuajnë për transport, pasi autoritet lokale nuk kanë vendosur asnjë linjë të rregullt dhe me orare të përcaktuara në zonat dhe vendet më të vizituara nga turistët.