Detyrimet e prapambetura, FMN dhe BB apel qeverisë për shlyerjen e tyre

FMN dhe Banka Botërore apelojnë qeverinë që të shlyejë sa më parë detyrimet e prapambetura, që janë shndërruar në një shqetësim jo të vogël për financat publike.

  • LAJMI I FUNDIT | Shqipëri, 6 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Shqipëri, 146 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Shqipëri, 79 të shëruar në 24 orët e fundit, 3695 në total
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 115 të shtruar në spital, 16 në terapi intensive, 5 të intubuar