Dhjetëra breshka të ngordhura në Vlorë, shkak, trafiku detar dhe ngrohja globale

Muajt e fundit në brigjet e bregdetit shqiptar janë shënuar disa dhjetëra raste të daljes në breg të specieve të rralla detare, shumica e të cilave kanë qenë të ngordhura.