Dhjetëra ushtarë të vrarë, rindizet konflikti Armeni-Azerbajxhan, përleshje gjatë natës

Publikuar më: 14/9/2022, ora 10:59

Dhjetëra ushtarë të vrarë, rindizet konflikti Armeni-Azerbajxhan, përleshje gjatë natës

Publikuar më: 14/9/2022, ora 10:59

Ndërsa një luftë vijon e ethshme në zemër të Europës, një tjetër rindizet në Euroazi. Shkëmbime zjarri e përleshje të dhunshme janë shënuar gjatë natës mes Azerbajxhanit dhe Armenisë, të cilat prej dekadash janë në mosmarrëveshje për rajonin e Nagorno-Karabakh. Sipas Armenisë, 49 ushtarë janë vrarë në luftime.

Dhjetëra ushtarë të vrarë, rindizet konflikti Armeni-Azerbajxhan, përleshje gjatë natës

Publikuar më: 14/9/2022, ora 10:59

Ndërsa një luftë vijon e ethshme në zemër të Europës, një tjetër rindizet në Euroazi. Shkëmbime zjarri e përleshje të dhunshme janë shënuar gjatë natës mes Azerbajxhanit dhe Armenisë, të cilat prej dekadash janë në mosmarrëveshje për rajonin e Nagorno-Karabakh. Sipas Armenisë, 49 ushtarë janë vrarë në luftime.