Dhoma Amerikane e Tregtisë: Besimi në rënie, propozojmë paketë antikorrupsion

Publikuar më: 27/6/2022, ora 13:13

Dhoma Amerikane e Tregtisë: Besimi në rënie, propozojmë paketë antikorrupsion

Publikuar më: 27/6/2022, ora 13:13

Klima e biznesit në Shqipëri është përkeqësuar në katër vitet e fundit. Raporti vjetor i dhomës amerikane të tregtisë evidenton si problematikë tenderat korruptive, për çka sugjerohet paketë antiryshfet me efekte parandaluese. Kritika për projektligjet e amnistisë fiskale dhe tatimit të të ardhurave.

Dhoma Amerikane e Tregtisë: Besimi në rënie, propozojmë paketë antikorrupsion

Publikuar më: 27/6/2022, ora 13:13

Klima e biznesit në Shqipëri është përkeqësuar në katër vitet e fundit. Raporti vjetor i dhomës amerikane të tregtisë evidenton si problematikë tenderat korruptive, për çka sugjerohet paketë antiryshfet me efekte parandaluese. Kritika për projektligjet e amnistisë fiskale dhe tatimit të të ardhurave.