Dhoma Amerikane e Tregtisë prezanton raportin: Përkeqësohet klima e biznesit në 2019; Kim: Politika të bashkëpunojë

Klima e biznesit në vend ka pësuar rënien më të madhe në 8 vitet e fundit. Sipas raportit të Dhomës Amerikane të Tregtisë, e cila mat klimën e të bërit biznes, shkaqet lidhen me situatën politike dhe përkeqësimin e konkurrencës në treg.