Dhomë e posaçme për të gëzuar të moshuarit

Pas më shumë se 6 muajve pa kontakte njerëzore, pacientët e moshuar nuk mund të ishin më të lumtur pasi morën përqafime dhe puthje nga të afërmit e tyre, në një qendër për të moshuarit në veri të Italisë.