Dhuna barbare ndaj të miturit, Apeli rrëzon pretendimet e njerkut, lë në fuqi 12 vite burg

Përditësuar më: 18/1/2022, ora 16:50

Dhuna barbare ndaj të miturit, Apeli rrëzon pretendimet e njerkut, lë në fuqi 12 vite burg

Përditësuar më: 18/1/2022, ora 16:50

Gjykata e Apelit Tiranë la të pandryshuar dënimin me 12 vite burg për një 35-vjeçar të akuzuar për keqtrajtimin e djalit 3-vjeçar të bashkëjetueses së tij. I pandehuri kërkoi në Apel prishje të dënimit dhe ndryshim të kualifikimit të akuzës.

Dhuna barbare ndaj të miturit, Apeli rrëzon pretendimet e njerkut, lë në fuqi 12 vite burg

Përditësuar më: 18/1/2022, ora 16:50

Gjykata e Apelit Tiranë la të pandryshuar dënimin me 12 vite burg për një 35-vjeçar të akuzuar për keqtrajtimin e djalit 3-vjeçar të bashkëjetueses së tij. I pandehuri kërkoi në Apel prishje të dënimit dhe ndryshim të kualifikimit të akuzës.