Dhuna ndaj fëmijëve, kërkohet forcimi i ligjeve dhe kontrolli i institucioneve

Publikuar më: 19/11/2021, ora 14:49

Dhuna ndaj fëmijëve, kërkohet forcimi i ligjeve dhe kontrolli i institucioneve

Publikuar më: 19/11/2021, ora 14:49

Marsela Lekli, aktiviste, psikologe, ishte e ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli mbi këtë fenomen kaq shqetësues.