Dhuna ndaj fëmijëve, marshimi i shoqërisë civile: Forconi ligjet dhe institucionet rehabilituese

Publikuar më: 19/11/2021, ora 20:17

Dhuna ndaj fëmijëve, marshimi i shoqërisë civile: Forconi ligjet dhe institucionet rehabilituese

Publikuar më: 19/11/2021, ora 20:17

Fjongoja blu ishte simbolika e një reagimi të përbashkët. Pasiguria ndaj fëmijëve dhe vrasja e rëndë e një 8-vjeçari në Fier, mblodhi përfaqësues të shoqërisë civile dhe qytetarë në një protestë sensibilizuese. Të prekur nga situate e kërkuar, prindërit kërkojnë që fillimisht të krijohet siguri në shkolla dhe në komunitetin shoqëror.

Dhuna ndaj fëmijëve, marshimi i shoqërisë civile: Forconi ligjet dhe institucionet rehabilituese

Publikuar më: 19/11/2021, ora 20:17

Fjongoja blu ishte simbolika e një reagimi të përbashkët. Pasiguria ndaj fëmijëve dhe vrasja e rëndë e një 8-vjeçari në Fier, mblodhi përfaqësues të shoqërisë civile dhe qytetarë në një protestë sensibilizuese. Të prekur nga situate e kërkuar, prindërit kërkojnë që fillimisht të krijohet siguri në shkolla dhe në komunitetin shoqëror.