Dhuna ndaj grave, 18 vrasje nga partnerët në vetëm një vit

Publikuar më: 6/12/2021, ora 15:44

Dhuna ndaj grave, 18 vrasje nga partnerët në vetëm një vit

Publikuar më: 6/12/2021, ora 15:44

18 vajza e gra janë vrarë gjatë këtij viti në Shqipëri. Vrasja e qëllimshme nga burrat apo partnerët ndodh sepse ato janë gra dhe shihen si të pambrojtura. Në ditët kushtuar aktiviteteve kundër dhunës ndaj grave, thirrja për mbrojtjen dhe respektimin e tyre vjen nga një burrë, ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar ne Tiranë.

Dhuna ndaj grave, 18 vrasje nga partnerët në vetëm një vit

Publikuar më: 6/12/2021, ora 15:44

18 vajza e gra janë vrarë gjatë këtij viti në Shqipëri. Vrasja e qëllimshme nga burrat apo partnerët ndodh sepse ato janë gra dhe shihen si të pambrojtura. Në ditët kushtuar aktiviteteve kundër dhunës ndaj grave, thirrja për mbrojtjen dhe respektimin e tyre vjen nga një burrë, ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar ne Tiranë.