Dhuna ndaj grave, nis rrugëtimi i peticionit për ndryshime ligjore

Shoqata e grave dhe vajzave, publicistë, juriste dhe qytetare të Elbasanit kanë nisur rrugëtimin e një nismë që synon të vendosë me ligj kontrollin e personave të dënuar për dhunë ndaj grave dhe vajzave, që të vëzhgohen edhe pas kryerjes së dënimit.