Dhuna ndaj grave, raporti: 22% nuk tregojnë nga turpi dhe frika

Jo çdo gjë është ashtu siç duket. E kur flitet për dhunën ndaj grave shumë prej tyre e përjetojnë në forma të ndryshme, por nuk e tregojnë nga turpi dhe frika.