Dhuna ndaj grave: Rastet në rritje, shoqëria shqiptare akoma indiferente

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 08:40

Dhuna ndaj grave: Rastet në rritje, shoqëria shqiptare akoma indiferente

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 08:40

Dhuna dhe vrasja e grave mbetet një fenomen shqetësues i shoqërisë shqiptare si dhe një sfidë për shtetin. Referuar të dhënave zyrtare, në 6 muajt e parë të këtij viti, kërkesa për urdhër mbrojtje nga gratë ka qenë 40.8 % më i lartë, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë.

Dhuna ndaj grave: Rastet në rritje, shoqëria shqiptare akoma indiferente

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 08:40

Dhuna dhe vrasja e grave mbetet një fenomen shqetësues i shoqërisë shqiptare si dhe një sfidë për shtetin. Referuar të dhënave zyrtare, në 6 muajt e parë të këtij viti, kërkesa për urdhër mbrojtje nga gratë ka qenë 40.8 % më i lartë, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë.