Dhuna ndaj grave, situata në Shqipëri dhe asistenca që ofron shteti

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 10:23

Dhuna ndaj grave, situata në Shqipëri dhe asistenca që ofron shteti

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 10:23

Mirela Arqimandriti nga Aleanca Gjinore, me rast të Ditës kundër Dhunës ndaj Grave, tregon situatën e ndërgjegjësimit të opinionit publik ndaj kësaj çështje delikate në vendin tonë, që ka qenë tradicionalisht një tabu.

Dhuna ndaj grave, situata në Shqipëri dhe asistenca që ofron shteti

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 10:23

Mirela Arqimandriti nga Aleanca Gjinore, me rast të Ditës kundër Dhunës ndaj Grave, tregon situatën e ndërgjegjësimit të opinionit publik ndaj kësaj çështje delikate në vendin tonë, që ka qenë tradicionalisht një tabu.