Dhuna në familje, 14 denoncime çdo ditë në polici, nga janari u regjistruan 763 raste

Publikuar më: 9/3/2023, ora 22:28

Dhuna në familje, 14 denoncime çdo ditë në polici, nga janari u regjistruan 763 raste

Publikuar më: 9/3/2023, ora 22:28

Në Shqipëri statistikat tregojnë se dhuna në familje ndodh mesatarisht 14 herë në ditë. Dhe këto janë raste të raportuara në polici. Vetëm përgjatë këtij dy mujori blutë u janë përgjigjur 736 rasteve të dhunës në familje ndërsa aplikimi i urdhrave të mbrojtjes vijon të mbetet një problem.

Dhuna në familje, 14 denoncime çdo ditë në polici, nga janari u regjistruan 763 raste

Publikuar më: 9/3/2023, ora 22:28

Në Shqipëri statistikat tregojnë se dhuna në familje ndodh mesatarisht 14 herë në ditë. Dhe këto janë raste të raportuara në polici. Vetëm përgjatë këtij dy mujori blutë u janë përgjigjur 736 rasteve të dhunës në familje ndërsa aplikimi i urdhrave të mbrojtjes vijon të mbetet një problem.