Dhuna në familje, ashpërsimi i masave nuk frenon fenomenin në Vlorë

Masat e marra, ashpërsimi i dënimeve si dhe ndryshimet ligjore, duket se nuk po japin efekt në minimizimin e rasteve të dhunës në familje.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, shkon në 33 numri i viktimave
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 25 raste të reja në 24 orët e fundit