Dhuna në familje, dyfishohen referimet në prokurorinë e Durrësit

Publikuar më: 30/11/2022, ora 15:48

Dhuna në familje, dyfishohen referimet në prokurorinë e Durrësit

Publikuar më: 30/11/2022, ora 15:48

Ashpërsimi i masave ndëshkuese duket se nuk e ka parandaluar fenomenin e dhunës në familje, sidomos atë ndaj grave. Në prokurorinë e Durrësit referimet e këtij 10-mujori janë dyfishuar krahasuar me një vit më parë. Ndërsa shoqatat, denoncojnë dhe apelojnë për të qenë më shumë njerëzor më njëri-tjetrin.

Dhuna në familje, dyfishohen referimet në prokurorinë e Durrësit

Publikuar më: 30/11/2022, ora 15:48

Ashpërsimi i masave ndëshkuese duket se nuk e ka parandaluar fenomenin e dhunës në familje, sidomos atë ndaj grave. Në prokurorinë e Durrësit referimet e këtij 10-mujori janë dyfishuar krahasuar me një vit më parë. Ndërsa shoqatat, denoncojnë dhe apelojnë për të qenë më shumë njerëzor më njëri-tjetrin.