Dhuna në Kapitol, vijojnë arrestimet, shqetësim për sigurinë e ligjvënësve

Ndërsa hyjmë në një javë të re, dhe jemi më pranë inaugurimit të presidentit të zgjedhur Biden, shqetësimet pas sulmit të Kapitolit, janë të mëdha. Godina është rrethuar tani nga një gardh 2 metra i lartë dhe qindra pjesëtarë të gardës kombëtare. Ata do të mobilizohen edhe gjatë ceremonisë së betimit të mërkurën.