Dhuna në PD dhe aspekti juridik, Sefa për lirimin e të ndaluarve dhe statutet

Publikuar më: 12/1/2022, ora 20:12

Dhuna në PD dhe aspekti juridik, Sefa për lirimin e të ndaluarve dhe statutet

Publikuar më: 12/1/2022, ora 20:12

Sekretari për çështjet ligjore në Partinë Demokratike Indrit Sefa ka komentuar në studion e Ditari në A2 CNN zhvillimet më të fundit në kampin blu pas lirimit nga Gjykata edhe të të ndaluarve.

Dhuna në PD dhe aspekti juridik, Sefa për lirimin e të ndaluarve dhe statutet

Publikuar më: 12/1/2022, ora 20:12

Sekretari për çështjet ligjore në Partinë Demokratike Indrit Sefa ka komentuar në studion e Ditari në A2 CNN zhvillimet më të fundit në kampin blu pas lirimit nga Gjykata edhe të të ndaluarve.