Dhunoi ish-të dashurën, Jerome Boateng dënohet me 1,2 milionë euro gjobë

Publikuar më: 3/11/2022, ora 11:57

Dhunoi ish-të dashurën, Jerome Boateng dënohet me 1,2 milionë euro gjobë

Publikuar më: 3/11/2022, ora 11:57

Jerome Boateng është dënuar me 1,2 milionë euro gjobë nga Gjykata e Mynihut për dhunë ndaj ish të dashurës së tij në vitin 2018. Pavarësisht se futbollisti gjerman e mohoi diçka të tillë dhe apeloi dënimin një vit më parë, ai sërish është shpallur fajtor nga Gjykata për akuzat se ka sulmuar ish të dashurën e tij, gjatë kohës kur ata ishin me pushime.

Dhunoi ish-të dashurën, Jerome Boateng dënohet me 1,2 milionë euro gjobë

Publikuar më: 3/11/2022, ora 11:57

Jerome Boateng është dënuar me 1,2 milionë euro gjobë nga Gjykata e Mynihut për dhunë ndaj ish të dashurës së tij në vitin 2018. Pavarësisht se futbollisti gjerman e mohoi diçka të tillë dhe apeloi dënimin një vit më parë, ai sërish është shpallur fajtor nga Gjykata për akuzat se ka sulmuar ish të dashurën e tij, gjatë kohës kur ata ishin me pushime.