Dhurohen dy apartamente, drejt mbylljes konflikti i godinës që tronditi opinionin – A2

Dhurohen dy apartamente, drejt mbylljes konflikti i godinës që tronditi opinionin

Dhurohen dy apartamente, drejt mbylljes konflikti i godinës që tronditi opinionin
Pas dy dekadash si “mollë sherri” midis pronarëve dhe banuesëve të saj, e kulminuar pak ditë më parë në një përballje të këtyre të fundit me autoritetet që i kushtoi vendin edhe Drejtorit të policisë së Tiranës, duket sikur për godinën në afërsi të Teatrit ArTurbina, ka ardhur një zgjidhje, me pronarët e tokës që kanë dhuruar familjeve dy apartamente në zonë e Liqenit të Thatë dhe të Kopshtit Botanik.
Gazetari i A2 Cnn Armand Bajrami ka ndjekur sot epilogun e mundshëm të çështjes.