Diabeti te fëmijët, matje falas në qendrën “Toptani”. Pacientët, ankesa ndaj mjekëve – A2

Diabeti te fëmijët, matje falas në qendrën “Toptani”. Pacientët, ankesa ndaj mjekëve

Diabeti nuk zgjedh dhe as njeh moshë. Por, kush vuan prej tij i njeh vështirësitë e përditshme për të mbajtur nën kontroll sëmundjen.