“Diaboliket” në shqip

Përditësuar më: 22/6/2022, ora 12:01

“Diaboliket” në shqip

Përditësuar më: 22/6/2022, ora 12:01

Autorja dhe përkthyesja Diana Çuli prezanton librin e Barbey d’Aurevilly, që në Francën e 1874 u bllokua për arsye morale.