Dialogu Kosovë-Serbi, Arifi: Nëse ka marrëveshje për 3 pikat e agjendës së 13 majit, ka dritë në fund të tunelit

Publikuar më: 9/5/2022, ora 10:18

Dialogu Kosovë-Serbi, Arifi: Nëse ka marrëveshje për 3 pikat e agjendës së 13 majit, ka dritë në fund të tunelit

Publikuar më: 9/5/2022, ora 10:18

Analisti i zhvillimeve politike në Kosovë Dritëro Arifi ka komentuar në “Ditari” në A2 CNN zhvillimet më të fundit nga takimi i fundit për dialogun Kosovë-Serbi në Berlin, ku palët janë ende larg një marrëveshjeje. Palët janë dakordësuar vetëm për agjendën e 13 majit që janë; targat energjia për veriun e Kosovës dhe zbardha e fatit të të pagjeturve të luftës. Sipas tij takimi i Berlinit ka një rëndësi të madhe, ku nëse ka marrëveshje për këto 3 pika atëherë mund të shohim dritë në fund të tunelit që Serbia mund ta njohë Kosovën.

Dialogu Kosovë-Serbi, Arifi: Nëse ka marrëveshje për 3 pikat e agjendës së 13 majit, ka dritë në fund të tunelit

Publikuar më: 9/5/2022, ora 10:18

Analisti i zhvillimeve politike në Kosovë Dritëro Arifi ka komentuar në “Ditari” në A2 CNN zhvillimet më të fundit nga takimi i fundit për dialogun Kosovë-Serbi në Berlin, ku palët janë ende larg një marrëveshjeje. Palët janë dakordësuar vetëm për agjendën e 13 majit që janë; targat energjia për veriun e Kosovës dhe zbardha e fatit të të pagjeturve të luftës. Sipas tij takimi i Berlinit ka një rëndësi të madhe, ku nëse ka marrëveshje për këto 3 pika atëherë mund të shohim dritë në fund të tunelit që Serbia mund ta njohë Kosovën.